Doneren

Lieve kinderboerderij bezoekers,

Als kinderboerderij kunnen wij donaties ontvangen via IDEAL.
Met uw donatie kunnen wij onze dieren eten geven, de speeltuin onderhouden en ook de verblijven en de kinderboerderij schoon en netjes houden! En vergeet vooral de (gratis) activiteiten niet die wij organiseren.

Jullie kunnen nu zelf kiezen wat je graag terugziet op de kinderboerderij. Hieronder zie je een aantal doelen, wensen of zaken die nodig zijn voor de kinderboerderij om aan te schaffen. Je kunt nu dus specifiek doneren voor het geen wat jij belangrijk vind. Wij willen dan ook zo transparant mogelijk zijn hierin. Is het bedrag gehaald? Dan zullen wij dit direct realiseren. Vind je het lastig kiezen? Je kan altijd doneren voor onderhoud of voor het voeren van de dieren wat uiteraard heel belangrijk is voor onze kinderboerderij.

Hoe werkt het?

1. Kies of u eenmalig, maandelijks, of jaarlijks een donatie wilt doen.

2. Kies het bedrag wat u graag wilt doneren. (Kies een bedrag of kies voor anders)

3. Vul uw gegevens in, of doneer anoniem.

4. Dank u wel

Samen de dieren voeren?

Wij hebben veel dieren op onze boerderij, en die hebben natuurlijk net zoals jij, altijd zin in lekker eten. De brokjes en andere voeding die mij geven aan de dieren moeten wij uiteraard kopen. Met een kleine maandelijkse donatie help jij ons al enorm uit de brand. Wij hopen dat wij op jouw steun mogen rekenen.


Nieuwe Netschommel voor Kinderboerderij:

Nieuw Veerdier Ram:

Nieuwe Modderkeuken:

Nieuwe glijbaan:

Onderhoud op de Kinderboerderij:

Wij hebben een prachtige kinderboerderij en dat willen wij uiteraard graag zo houden. Maar soms gaat er helaas wel eens iets kapot, of zijn de verblijven van de dieren toe aan een opknapbeurt. Dit brengt helaas ook vaak kosten met zich mee. Met jullie donatie kunnen wij ervoor blijven zorgen dat onze kinderboerderij mooi blijft!

Bedankt voor uw donatie, we hopen jullie gauw weer te ontvangen op de kinderboerderij.

Met vriendelijke groeten,
Team Kinderboerderij Dedemsvaart